Dagar innan julafton

ja det är bara två dagar kvar till julafton. Och jag har inte köpt skicka eller sill. så det får bli i morgon. Idag har jag städat chillaburar och kaninburar. Så har jag stekt köttbullarna till julafton. Och så körde jag lite biff till middag med när jag ändå höll på.

Det var ett och ett halvt kg köttfärs.

Så eldar jag med så vi får lite gosig värme. hundarna ligger mest bara och latar sig. Men det är ju ett jävla skitväder ute. regn regn.. Tror det blir en blöt jul. ingen vit jul. Barn som är födda nu Dom vet inte vad snö är. Dom får bara se det på vykort nu mera. När jag var liten var det Varga vintrar. det kommer meter med snö. Skolor blev inställda för att man inte kunde ta sig till skolan....Men det är förändringar på vår jord. Den håller på att dö lite bit för bit...Vi med den. Vem vet hur länge vi lever på jorden. Men man får ju bara ont i magen av att tänka på det. så det är bättre att låta bli att tänka så långt. Har ni varit snälla föresten så ni får se om tomte kommer och lämnar några paket... jag har nog inte varit snäll i år. Jag får nog inget. Men men, jag överlever det med :-D

Ja just nu sitter jag och spelar lite fia med knuff med Camilla. Hon vinner storslaget. Jag tränar lite då och då på att spela lika bra. :-D Övning ger färdighet. Heter det inte så.

Nu ska snart Roger komma hem. ja han slutar inte fören om 20 minuter. Men om en timma är han hemma ca. Nu ska jag avrunda här och hoppas alla får en toppenkväll.

  • 14 visningar

Gillar