Corona Corona corona

Ja det är så hysteriskt med detta Corona.Jag vet snart inte vad som händer om man går ut och nyser. Livrädd att hosta bland folk.
jag var på Vårdcentralen och innan jag kom in kom det ut en sköterska och frågade om jag sökte för Corona. Nä sa jag jag söker för migrän. då gick dom förbi mig i alla fall. Men dom öppnade inte i tid när jag var där nere. så det hann bli en lång lö- Dom öppnar 8 men dom öppnade inte fören 3 minuter över 8... Inte mycket kanske men det kändes som en evighet.
idag har jag läst och läst om corona. Dom ska minska arbetstiden sänka lönerna
Man får inte komma om man känner sig förkyld. Man får inte umgås med mängder av människor. Så våran flamingokvintett blir inställt den 4/4- 20 Jag läste att man ska inte hälsa på hos äldre människor. Men jag läste att dom inte stänger skolorna heller eller gränserna. Ja jag vet inte hur man ska handskas med detta Corona.
Bensinen blir billigare, men vad för nytta av det om man ändå inte får åka så mycket mer, för att man inte får umgås med fler än 500 på samma ställe. Folk handlar i hysteri på toalett papper torrvaror. så det gapar tomt i hyllan. Skärmande..
Ja så finns det människor som är utomlands och inte kommer hem. Men jag lider inte med dom som åker utomlands nu. då får dom skylla sig själv om dom bara får vara på Balkongen och inte får bada i polen mm.. Det sägs ju själv att man inte kan åka utomlands just nu. Det är ju inte bara i Sverige som Corona finns.
Jag blir ju lite orolig för mina barn att de ska bli smittade. Inget roligt alls. Jag hoppas dom håller sig friska.
Idag är Roger hemma, han mår inte så bra. får se hur länge han bli hemma.
Jag läste om att skatten tydligen inte lider av detta. jag var rädd att de skulle dra in skattepengarna. men det värkar det inte göra i alla fall. deklarera i morgon.
I morgon ska jag träffa dietisten. det ska väl inte vara någon fara att gå dit.

Idag regnar det och är inget vidare väder än så länge, men det kanske blir bättre.
Det ska bli sol i veckan som kommer i alla fall.
Ja nu släpper jag detta och hoppas ni har det bra och slipper Coronaviruset.

  • 82 visningar

Gillar

Kommentarer