charlie dog i mina armar.

Min älskade kanin somnade in i dag.Han blev från ingenstans sjuk, typ förlamad i halva kroppen.
Jag tog med honom in och satt mig med honom och försökte ge lite vatten så han skulle pigga på sig,men han rörde inte halsen så det rann ner,utan det rann ut ur munnen på honom, han låg bara i armarna et litet ryck i bland kunde det bli,men inte mer. så jag satt med honom en timma ca.
Sen tog vi in honom i ett rum och skulle se hur han bar sig åt,men han rörsde sig inte ur fläcken,så jag tog upp honom igen och då la han sig och ner och fick konstiga ryck i kroppen,men jag fataade va det var. dödsryck. och sen blev det problem med andningen så då sa jag till honom att det är ok nu. sen slappnade hela hans kropp av. sen var han borta. Ja han blev pappa till ca 4-5 kullar med kaninbebisar. jag har en kvar efter honom. ja jag har igentligen 6 st efter honom. 3 tjejer och 3 killar. olika mammor. så han kommer att komma vidare i sin gren..
Bara så tråkigt att det aldrig får vara en glad stund. Nu får det vara bra ett tag med dödsfall. hoppas det blir ett bra år. På fredag ska jag börja träna igen med En kompis,blir trevligt. På torsdag ska jag träffa en annan kompis ska bli trevligt, vi ska in till hageby en sväng och fönsterchoppa lite.. äta en sallad och sen åka hem..
Min förkylning håller i sig,men jag ska nog bli kvitt den innan fredag.. Roger har med varit sjuk,ca från Julafton. Nu början han bli lite bättre i alla fall.
Nä nu ska jag inte skriva mer för denna dag. Ha det gott alla.

  • 113 visningar

Gillar