Burstädning

städa städa
Ja idag är det städning av burar. Gör alltid det på lördag eller söndag. Kaninerna blir så glada när dom får ny halm och nya spån. Dom badar till och med i spånet. Så det har jag gjort. Sitter inne och fryser och ögonen kliar. Hsr färgat håret i dag då jag tyckte sist att det inte blev så bra. men denna gången blev det bättre. Så det var ju bra. I veckan har inte hänt så mycket,Jag har varit hemma och på träning. Men nästa vecka ska vi försöka få en dejt tillsamman Ninna och jag. vi träffas typ aldrig längre. Eller ja vi träffas inte supermycket i vanliga fall heller, men det finns alltid någonting som kommer i mellan när vi ska träffas....Men hon och jag vet att vi finns här oavsett vi ses hörs eller allt som hör dit till. Vi finns hela tiden i tankarna. Hon och jag har ju varit bästa vänner sedan vi var 14-15 år. vi hade killar som bodde på samma ställe , vi träffades hela tiden. vi skolkade från skolan för att få vara med våra killar. Ja det var tider det. Ibland längtar jag tillbaka till dit, Men bara vissa tillfällen . inte hela livet då. Många tråkiga saker hände i min ungdom med, som jag slipper uppleva igen. Att min äldsta bror gick bort i en Olycka. Mamma pappa skiljde sig. jag blev nästan vltagen av min andra bror som valde att ta sitt liv för snart ett år sedan. Hunnit med att vara gift få barn.... skaffat en ny karl då det blev skilsmässa med den första jag gifte mig med... Han gick och dog för ca 11 år sedan den 15 maj gick han bort dagen innan hans yngsta dotter skulle fylla 15. och dagarna efter Våran dotter som fyllde 17 år. Så ja han fick till det i mellan dessa dagar. själv fyllde han 49 år den 23 april...
Ja så ser det ut i mitt tidigare liv. en bit av det i allafall.... Min pappa gick bort den 5/5-11 så min äldsta bror skulle fylla 53 år den 10 maj. Jag vet inte va det är med majmånad, Många döda och många födelsedagar med, Men det är väl så att leva... Med gångar nedgångar. Jag är ju inte ensam om att leva i sådant. Men jag är ju jag. så jag kanske inte tänker på andra hela tiden. man får vara lite ego..
Träffade Ewa denna veckan med, Sen som sagt har det inte hänt så mycket. Så jag avrundar väl här och önskar alla en skön Lördag.
Tjahoppsan
Margitha😚
  • 18 visningar

Gillar