Brunneby

Japp nu har vi gått brunneby varvet igen. eka denna vecka har hundarna och jag gått varvet runt. Sköt när det är avklarat. jag har ju lite svårt att lyfta vänster benet,så det smärtar lite när jag tar ett steg.
Brunneby är ca 2,33 km. vi brukar gå till Naturreservatet annars,men där finns det djur nu så då blir det inte att gå där.Massa får. Vi har gått där när fåren har varit där, men jag vill inte bråka med fåren i onödan. men vart efter tar dom in djuren igenn och då får vi gå där utan hinder.
Igår städade jag kaninburar, det är någonting som måste göras en gång i veckan i alla fall, ibland mer, juag dömmer hur det ser ut, städar därefter.

Idag fick jag tag i dom på sjukgymnastiken. jag fick en tid den 26 september då ska dom kolla mina höfter. jag fick svara på en massa frågor om allt. hur när och var det gjorde ont. dom misstänker artros, men det är inget man kan säga säkert fören utredningen
Så långt allt gott. om det var så att ag hade svårt att härda ut till den 26 skulle jag ringa igen och kanske få en tidigare tid. Men jag brukar härda ut en hel del.
Voltaren och värme blir bra..
Ikväll ska det bli så kul. spännande att se vad maten blir för något.

och klänningen jag skulle ha kanske hinner komma i dag. beroende på om paketet kommer från Örebro i tid.

Nu avslutar jag för stunden...

  • 48 visningar

Gillar