Bröllpsdag

Ja idag har vi 1 års bröllopsdag.. helt galet vad fort tiden har gått. i år firar vi 10 år tillsammans, 9år som förlovade.Allt i oktober. 9 oktober träffades vi. och den 10/10/10 kl 10:10 förlovade vi oss.. Jag älskar datum som ni märker. 18/8-18 massa 8 i det datumet. Nu finns det inte flera datum att fylla. nu har vi fyllt allt som går att fylla..

idag har vi ätit pizza det tycker vi är gott och det är enkelt och bra. var sugen på vitlök i dag,så jag fick extra i pizzan.Sen när vi kom hem gick vi en promenad med hundarna.

Khyla har ju fortfarande tratten, den ska hon ha till tisdag. så hon inte river upp såret i läppen. men det läker bra. Skulle ha gjort en del annat i dag,men orken tog slut, så det blev bara att yta hand om disken,matlådan till Roger, sen blir det frukosten med..

Jag är ganska slut efter helgen. fått mycket gjort i alla fall.Klippt gräs. städat burar lagat massa mat. diskat. sågat ved.bäddat rent. ja det finns en del vi har gjort.

Ja en sak till Vi har sålt båten som står i trädgården.Den ska sjösättas nere i mem sen ska den åkas med till jönköping Jag är så glad att den blir bortforslad.

Nu orkar jag inte skriva mer. Hoppas alla får en bra kväll nu.


  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer