Bouppteckningen klarnar

ja nu klarnar det lite med bouppteckningen. Jag skrev till Juristen och fick lite mer förklaring. på hur det låg till.. En viss person godkände inte testamentet. Då fick den personen 100 00. sen får den inte mer pengar. oavsett hur mycket mer pengar det blir.

Jag genom att godkänna testamentet gjorde så att mina barn får ärva. hade jag nekat så hade jag fått pengarna men inte barnen.... så juristen tyckte et var smart drag av mig. Så nu får vi vänta till den dagen ingvar går bort. Den dagen ärver mina barn det som blir över efter Mamma. Och jag får en exakt summa på 184 000..

Den summan är för ett Hus som min mamma bodde i för länge sedan..Min bror fick det som arv eller gåva.. Så jag får dåvarande värde av det.. Det värdet låg så 2007...

Det jag inte får in är vart mina pengar tas ifrån då ingvar får använda mammas pengar till vad han vill. dom pengarna ska ju vara låsta på mig. Så det är fortfarande en liten fråga jag har och inte fått svar på..

Idag har jag begravningen kvar. Lite jobbigt känns det. Men jag hoppas det går bra och att en viss person inte dyker upp att ha mage och göra det. gör dom det är det bara på rent jävelskap.

men men. vi får se. nu är Roger hos tandläkaren. hoppas det inte är några hål... det kostar massa pengar.

Nu avslutar jag här och hoppas alla får en bra dag.

  • 67 visningar

Gillar

Kommentarer