Bortbjuden :-D

Ja på Måndag är jag bortbjuden. ska bli så trevligt. Länge sedan vi umgicks ordentligt..Idag har jag äntligen fått färgen i håret, se om det blir bra i slutändan. Men jag hoppas det blir det i alla fall. Igår fick jag åka till stan och ta ut min medicin för jag bestälde den på nätet. det kommer jag inte göra flera gånger. krånglar till saken bara. Så när jag ändå var i stan åkte jag till Hageby och köpte mig n ny handväska. den jag har har haft ca 5 år den ramlar sönder.Men nu har jag en ny i alla fall... idag ska jag ner och handla lite saker som jag glömde sist jag var nwere. typ massa saker, maskinsalt,skölj glans mm till diskmaskinen. så ska jag hadla lite mat medans jag ändå är nere. Men först färgen i håret.

Hundarna ligger och sover så det är tyst och lugnt här hemma. Roger ringde förut och sa att mina vinterdäck är på gång. så vi kan byta dom i helgen. .

Nu ska jag snart tvätta ur färgen ur håret, nyfiken på hur det blir, ska bli svart lila. sist hade jag blåsvart... så vi får se om den håller sitt mått..

Vi ses en annan dag...

  • 28 visningar

Gillar