Börjes lägenhet

Ja idag var vi för första gången i Börjes lägenhet efter bortgången. Det tog hårt på Roger.han fick platsen där Börje gått bort..Det låg tidningar på platsen där han låg. man fick en helt annan syn på det hela.
Nu bara till slutet av februari så ska Roger och jag tömma lägenheten så att ramunderstaden kan komma in och renovera den. för det behövs,den är sliten.
Vi gick igenom lite saker med kvinnan från kommun som ska hjälpa oss med vissa saker till begravning mm. Begravningen blir i stillhet i bårhuset. ca 1015 st får komma dit. det är redan fyllt med folk som kommer,så vi får se om det blir flera. Någon dödsannons ville dom först inte ge oss,men vi gav oss inte klart han ska bli ihågkommen som död med. Lite snålt tyckte vi av Kommunen att inte kunna stå för den. Dom går in med ca 13 000 kr,resten får Börje stå för själv.
Ja så nästa vecka när barn har sportlov, ska vi tömma lägenheten och köra till tippen med.. och se till att lasse får det han ska ha. Han får fan hjälpa till själv med att bära och så vidare.
Ja som sagt, det var en del att ta in i dag. hoppas det går bättre när vi är där uppe på riktigt. måste tömma kyl och frys mm ja saker har vi att göra i alla fall.....
Nu avrundar jag

  • 143 visningar

Gillar