Börjat träna

hej Helt sjukt,men jag har börjat träna och jag tycker det är kul. och jag har börjat äta gröt, ennu mer sjukt. hahaha. hatat gröt sen liten,men nu äter jag det morgon med äppelmos.
Idag skulle vi ha tränat, men mia kände sig kraslig, så Rogr och jag tog itu med garaget i stället och städa och gjorde i ordning. det blev lite arbete ändå för kroppen. Sen tog vi oss en pizza,som vi inte har ätit på hundra år. gott som attan.
 

 

Ja nu vet ni vad jag gjort. Ninna var här ute med en sväng i onsdags. och det var så mysigt. åt mat och hade roligt. Men nä nu skiter jag idetta, och går upp och hoppas alla har en bra dag.....hm kväll menar jag ju så klart... Jag har haft det ganska bra nu ett tag. Roger och jag har inte varit ovänner på ett bra tag och vi har kommit fram till lösningar, så det finns hopp om livet.

Nu har vi suttit och tittat på tv en stund, men jag ska snart upp och lägga mig, en ny dag i morgon ju och jag har ju hundar som vill ut. och Roger är sjuk. vet inte om han har åkt på luftrörsnågonting, så han fick ta astmaspray igår. och då blev det bättre, men så var han ute i kväll och nu börjar han hosta igen. Ja alla blir sjuka nu tydligen, inte jag som tur är.. Jag hoppas jag håller mig frisk länge nu så jag kan träna mera. vill ju minska massa i vikt. och har redan miskat lite, så jag vet att det hjälper i allafall. Så nu ska vi dit på osndag och få en genomgång av maskiner och sådant som är bra att veta. Jag har ju provat på styrketräning redan och jag älskar att jobba med bena, det är kul. och nu ska jag ta en paus från alkohol på till att börja med jag fyller och inte då heller igentigen utan 100 dagar. och jag har varit utan i 2 dagar bara....
Ja visst i fan, ner och hänga tvätt med innan jag lägger mig, ingen annan gör det åt mig i allafall... så det är bara att göra det. Har varit ute med hundarna sista kisset och sen mata chillorna och sen sova.
 

tjillevippen Margitha

  • 18 visningar

Gillar