blås ljud

Ja idag har jag varit på vårdcentralen och gjort EKG det såg fint ut. sen fick jag träffa en underbar läkare. Hon var skojfrisk och allvarlig. Hon lyssnade på mitt hjärta och upptäckte då att jag hade ett blås ljud. Hon frågade om det var något dom sagt tidigare. Men det var det inte.  Så kollade hon mina lungor tog syret i blodet puls blodtryck. kollade svullnade ben. Så blodtrycket var 145 /75 så det är ju bra. så ska jag ner på måndag och lämna en massa prover. sen ska jag få en kallelse till ultraljud på hjärtat. vilket jag aldrig gjort.  Hon frågade många saker. Men som sagt hon var kanon bra..
på måndag prover tisdag träffa kuratorn. Så det blir en del. sen har vi konstaterat att min bil gått trasig i växellåda. då det är automat så är det lite krångligare. Men vi ska se om det räcker med att byta oljan igen. Roger här min bil just nu. Han är inte glad över att den är trasig. absolut inte jag heller. det är ju min ögonsten. Men just nu tycker jag ej om den.

Idag har vi börjat med medicinen  till khyla igen. se om hon blir lika konstig igen för då är det medicinen hon inte tål. håller alla tummar att det går bra denna gången .
Ja idag när jag åkte från vårdcentralen högg det till i hjärtat igen och denna gången i ryggen på skuldran. blev lite rädd och nojig.
jag är ju lite orolig i alla fall. Jag menar att hade det inte varit någonting så hade hon ju inte sagt något. då hade det inte gått vidare. Så någonting fel är det ju. sen vet man inte hur man ska tänka. Men vi kom fram till att det är ångesten jag har haft känningar av.
sen frågade hon mig om sömnen. Jag sover ca 5 timmar per natt. det var för lite. och då har jag även sömnmedel insomningstablett plus lergigan. och sover ändå inte så so  man ska. Så hon skrev ut propavan med som jag ska ta ihop med tjetalen. då skulle det bli en annan effekt. Så jag ska väl ta ut dom och prova. Jag skulle krossa två st och blanda med ett rör theralen. spännande. kanske aldrig vaknar igen.
Nä nu ska jag avrunda denna dagen. ska försöka sova i alla fall.
Så ha det så bra nu alla. ses Tjillevippen

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer