blandade aktiviteter

Tja. ja här har jag gjort lite olika saker sista tiden. allt från städning till träning.
Jag längtar till våren nu, vill kunna gå ut mera än jag gör nu.. För det är halt och knaggligt att gå. så då avstår jag eller får ont i stället.
Idag har jag haft promenad och städning på schemat det har funkat bra det. Nu är jag slut. så jag kan ta det lite lugnt nu,Igår fixade vi till en hylla för småhundarna i köket så dom har ett eget ställe att äta på utan att storhunden äter upp deras mat. men dom vill inte vara på det stället än så länge, men dom blir väl hungriga någon gång.

Just nu sitter jag i sovrummet och skriver detta då jag avslutat städning där. Så jag ska väl gå ner och göra klart där nere,
Tränade i går en sväng. Solade med på samma gång. tog ett varv i massagesängen med. så jag fick en redig avslappning i går.
Ja så har vi fått in fiber i huset nu,det ska gå mycket bättre och det gör det på alla datorer utan min mac. den hänger sig hela tiden. fan så trött jag blir på det.
Jag kan säga med att jag har gått ner ca 9 kg på ett halvår. det är jag nöjd med, men mer ska jag ner, jag värkar ha hittat motivationen genom att gifta mig, vill ju gå ner till dess. en hel del. men men jag tar ett steg i taget,
Nu ska jag avrunda här och gå ut till mina kaniner med snart...
Så tjipp tjopp på er alla glada.

  • 139 visningar

Gillar