Bjuden på 50 års kalas

ja jag är så glad då jag blivit bjuden på 50 års kalas i december. ska bli så homla kul att åka dit,

Annika fyller 50 år i år. och det ska firas. Hon och jag har gått i samma klass på Ramunderskolan 7-9 vi höll ihop. vi umgicks efter skolan under skolan. vi hade kul ihop.Vi hade samma intressen hästar på den tiden. på rasterna gick vi till stallet och umgicks med hästarna. trodde ingen skulle märka det, men vi luktade ganska mycket häst när vi kom tillbaka :-) Ingen skulle märka något hahahaha nä eller hur.

Nästa år fyller de andra 50 år som jag umgicks med, de är så många så jag kan inte namnge alla här inne.Den första är i alla fall Ingela Andersson . Anneli Andersson och Mia Sahlin de är några i alla fall som blir 50 år nästa år.

Och Jag fyller på Onsdag nästa vecka, helt otroligt vad tiden går. jag blir 51 år i år, men känner mig som 151 år ibland..

Nog om detta, I morgon ska jag på mammografi det ser jag inte fram emot kan jag säga.

Ikväll ska vi till Sandra och Joel som flyttar till hus i dag. Så vi ska dit och titta på huset. det ska bli kul att se det. har sett bilder på det, men nu får jag se det i verkligheten. Vi kan ju tyvärr inte hjälpa dm med flytten heller då Roger jobbar.. hoppas det går bra ändå..

Idag har jag varit i väg och handlat lite på Både dollarstore och willys plus apoteket. så nu är jag klar i söderköping för i dag, men glömde att ta ut min magmedicin i dag, så det får bli en annan dag. Typ Måndag. då jag ska ner och handla djurfoder till kaninerna..

Nu avslutar jag denna dag.

  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer