bilproblem

Ja i går kom det en människa o h hade ett stort problem. Hans bil hade slutat funka. Så han undrade om vi kunde ha hans bil stående till dagen efter så skulle han ta en traktor och hämta den på söndag.. ja men det går ju bra tyckte vi. tyckte synd om killen. 19 år. han körde Mercedes. Men den ville inte gå mer. dem rök svart rök från motorrummet. Roger tror att det är stopp i katalysatorn.
Men vi åkte iväg ett par timmar.  Då vi skulle till Sandra och Joel. Sandras bil visade sig att en lampa började lysa..motorlampan.  Så vi skulle se varför den började lysa igår.
vi var iväg några timmar. När vi kom hem lagade jag lite mat. och då hörde vi någonting på gården. det var en traktor med vagn. Han skulle köra upp bilen på den. men det gick inte. Han fick inget motor varv på den. så vi tillkallade extra muskler. Så vi kunde skjuta på. med hjälp av en vinsch med. det tog tre timmar allt från det han kom till han åkte iväg med bilen efter traktorn.
vi tyckte att en liten slant kunde det vara värt. eftersom vi fick be flera om hjälp. och vårat planerande gick i stöpet. vi skulle såga ved  och pyssla med annat. men killen tyckte 150 kr skulle räcka till 2 personer.
Men Roger tycker nog 500 kr som dom får dela på. Så vi får se om det blir så eller om det blir en blåsning.
man lär sig saker och det är att inte vara snäll. Man har inget för det.
Tack snälla sandra för chokladask och trisslotterna. tyvärr ingen vinst men men.
pajen var väldigt god med. Och det var ju skönt att pappa kunde fixa din lampa på bilen.. fint har ni fått med i huset. önskar jag hade någon som sparka på Roger lite så det händer nått här. jag får väl Riva tapeter själv. och spackla när han inte ser på. nått måste hända snart. vill ju lägga in mattan i hallen med ju. den är ju köpt. räcker till tamburen med så det ska bli fint.
Nu sitter jag I sängen och ska sova. Ja försöka då jag har fått tillbaka tandvärken. hoppas det släpper snart. och att remissen tas om hand.
Nu ska jag sova. ny dag i morgon och nya utmaningar.
kram på er alla. 

  • 29 visningar

Gillar