bildoktorn

Ja på Onsdag ska min bil till bildoktorn, för att se vad som är fel på den. Ja att det är växellådan vet vi,men vad det är fr fel på växellådan vet vi inte. När man kör över 80 så slänger han i en lägre växel. det skakar till i hela bilen. känns som man krockar eller nått. Otäckt är det. Jag fick inte Roger att fatta det fören han blev tvungen att köra min bil, då fattade han hur otäckt det var. så nu har jag hans bil och han har min tills det vi fixar min. Mern dom tror det är en väntil som är trasig, men dom vet inte vilken det är. så då måste dom läsa av med en kod läsare. Och det ska dom göra på onsdag.
Fick lite panik här och nu, brandvarnaren satt igång sovrummet. det lät fan, men då vet vi att det har funkat, nu vill den väl ha ett nytt batteri...Ja så försökte jag hitta min data ang pärlorna jag har hållit på med, men jag hittar inte inloggningsuppgifterna. så jag kan tyvärr inte gra mer med det. Och jag köper ju inte något nytt för det. Så nu sitter jag med mängder av pärlor,men kan ingenting bygga. suck.
Kanske kommer hitta det en vacker dag.
Idag blev det lite restmat till lunch. Spagetti och köttfärssås... Massa vitlök.
Nu idag är det ju äntligen fredag, så man kan göra lite i helgen, vi ska byta hjulen på bilarna... Även om det kom snö i natt, Sen ska vi hämta hö. och sen slänga skräp. Det måste göras, det bygger på ... men jag har samlat ihop det i säckar.Sen har vi ett kylskåp som måste bli kastat. så vi har att göra i helgen i alla fall.Hoppas på fint väder.. Nä nu ska jag göra någon nytta hemma. ses nästa gång.
tjillevippen

  • 21 visningar

Gillar