besök ❤

Ja idag fick vi besök utav inte mindre än av Candra och Abbe. jag fattade först inte att det var candra. innan jag kopplade. vi hade just då pratat om henne. att jag inte pratat sen den 1 april. och så står dom utanför dörren. Blir utskällda av tre hundar som med blev tagna på sängkanten. Men vi kollade kaniner och lite i växthuset mm. Hon fick en burk röda vinbärsgele. Jag missade totalt att bjuda på kaffe.
innan dom kom så har jag tömt mitt skrivbord. alla saker ör borta  kvar är bara datorn. Sen en byrå kvar i hallen. allt står i vardagsrummet nu. Så det ska bli kul när mattan ska läggas in. den ligger ju med i vardagsrummet.
hundarna hat lidit i värmen.
jag var nere till sörping och hämtade ur medicin till khyla. Så handlade jag lite. sprang på Ingvar. Han ska lämna ut mitt akvarium som dom lånade för 100 år sedan. jag skulle få en pump till. Så kanske jag skaffar några fiskar. det var länge sedan jag hade det. Men vi får se.  eller så använder jag det som blomkruka till någon växt. det är inte så stort. 6 eller 8 kantigt..
Nu ligger jag I sängen.
Kan informera om att det hade gått bra på första dagen för Roger på jobbet. Han stänger i morgon. Så han slutat kl 17.00
jag vet vad jag ska bjuda på den 21 augusti I alla fall. funderingar på efterrätten har jag fortfarande. vet ej vad än. men jag har tid på mig.
jag hoppas alla får en trevlig kväll och sover gott. kramar.

Gillar