Begravning för Börje

Nu har vi haft det sista farväl för Börje. Det var vackert. vi var ca 13-15 st

och vi var i kapellet det var litet som attan. Blommor från vännerna i parken. det var gulligt tyckte vi..Fina låtval hade vi med gjort. Tyvärr var inte Rogers Mor med och andra brodern. han hade ingen lust att gå för det var för kallt. och hn skulle ju handla den dagen. typiskt lasse att göra så. Ellen (mor) orkade inte komma.Hon är ju faktiskt 93 år skröplig med.
Men Roger och jag var första raden i kapellet, roger tyckte det var lite jobbigt för att alla hde ögonen på oss. men jag tyckte det gick bra.
Nu ska han bli kremerad och lagd i minneslunden i Skönberga kyrkogård..
Ja och han kommer inte dit fören i vårkanten. askan ligger väl någon annanstans så länge.
Men vi tyckte det blev lyckat med det sista farvälet. Nu siter jag här en sväng,men ska inte bli långvarit uppe, då jag är astrött. Tar psykiskt med allt detta runt Börjes begravning städning,så till slut kommer det i fatt..
Idag blev det en långpromenad med hundarna. Har inte kunna göra det för det har varit för kallt för våra små hundar att gå ute i snön. så idag är första dagen på länge. Men dom blev så nöjda med promenaden. Sen sågade vi lite ved och jag lagade mat och åt med, så dagen har löpt på ganska bra.
Ett bortfall i kaninfamiljen har jag föresten. En av kaninbebisarna överlevde inte kylan.
men det är ju tre kvar än. men den finaste tecknade var det som gick bort. Så typiskt nu när det inte går att begrava dom i marken heller. så ja dom får ligga i komposten och hoppas på att det är så kallt så dom klarar sig till i våra och jag kan begrava dom då.
Men så ligger det till i alla fall så nu hoppas jag att alla har en bra dag /kväll/natt
Tjipp tjopp

  • 152 visningar

Gillar