bebisarna växer

Ja idag är mina små kaninbebsiar 7 dagar. dom har fått sin fina Lena päls. dom blir japantecknade och svarta. pappan är svart rex och mamman japantecknad rex.
Så det måste ändras om lite om ett par veckor. så dom får lite större bur. Då dom bor I en liten nu. Men jag ska ändra om lite bara. ciara måste jag se till att hon hamnar i ett rättssäker bur. Då råttorna äter upp ungarna annars. Så vi får se om vi får bygga en ny bur. Ja så idag har jag tagit itu med lite städning av chillaburar. och ringt vårdcentralen då mina bensår inte läker som dom ska. ska dit på fredag. se va dom säger om det. Och så en remiss till dietisten igen. Jag vill ha hennes hjälp.
ingen Tandläkare har hört av sig än i alla fall. men det kan hända vilken sal som helst.
Idag har jag varit nere i sörping och handlat lite. vi tog en promenad med hundarna med. Så vi har fått lite gjort. i morgon är det elda bada. Färgade håret igår. Blev mörkbrun. nöjd med det. Men jag är trött på håret i sig. det bara hänger. Ingen stil på det. Men men det är väl så för alla. Man är aldrig nöjd. Nu sitter jag I sängen och ska spela lite kolla av lite  sen ut med hundarna sista gången. Sen sova.
jag hoppas alla får en bra kväll. kramar från mig till er.

  • 13 visningar

Gillar