Bebisar

ja jag har blivit kaninmormor igen. 4 små ninisar. Lisa och Pojken r föräldrar till dessa. och det är rex kaniner, så dom kommer bli så fina. Pälsen kommer bli underbart len på dom.... Den 26 blev dom födda.
Jag hade räknat ut att dom skulle komma den 25 , men jag tog fel på en dag.
Hon har packt boet så in i den med material så man kommer inte åt att titta på dom i onödan inte. Men men jag fick titta på dom med hjälp av Grannen. Hon höll mamman så kunde jag kolla dom. så att dom levde i alla fall. och se hur många det blev.
I lördags blev det middag. Men brudarna.
Idag har jag varit i väg och handlat lite. men som vanligt glömmer man hälften av maan ska ha. Toa toapapper till exempel. Så då blir det att åka en annan dag igen. Jag trodde jag skulle slippaa det. Jag hade skrivit upp på en lapp, men glömt att skriva dit toa papper som sagt.idag har jag hunnit med att tvätta två maskiner tvätt.. Då jag bäddade rent och det blev en del tvätt.
Vädret har ju inte varit så kul i dag eller igår. Men vi fick ju en fin helg. Underbart väder. Vi fixa till i trädgården. Tog bort en massa torra grenar blad mm. Så städade jag lite ute hos kaninerna med, passade på när det var varmt och skönt.Fick nya display skydd till min telefon men det blev fel.Missade en siffra så det blev bara 10 i stället för 10 e. Så då blev det att köpa nya igen. Nu ser den för jävlig ut med detta skydd som är för stort. Fick sätta dit det så länge i alla fall. vill ju att telefonen håller.. Samsung 10 e den är ju bara ett halv år gammal ca.
ja så ser det ut nu. Ja just det ja, inget skönt alls att bränna sig i halsen med varm nyponsoppa. Har fruktansvärt ont. brände mig fan i morse när jag gjorde nyponsoppa till frukost. så jag får väl stå ut med smärtan ett par dagar. Men jag dricker aldrig varm nyponsoppa igen... Inte så varm.
Nu så ger jag mig för denna dag. Ha det gott nu..

  • 45 visningar

Gillar