avtal

ja jag sålde en kanin den 22 juni. fullt frisk. jag får ett sms om kaninen den kliar sig i örat. den låter konstigt och är skygg. vill dom lämna tillbaka den. nej dom vill behålla honom till måndag den 29/6 då den kan vara åksjuk och det var på tog för varmt den dagen det var 33 grader. och dom skulle åka till gusum. dom skickar en bild på kaninen där den ligger ner. jag frågar om den bor på balkong eller så och att han är inte van vid flaska. Nä sa dom han har skål ligger inte på balkongen. nästa bild dom skickar är kaninen uppe på benen. jag sa till dom att ta en kall handduk och lägg på honom då han är för varm.
då skriver dom att vi ha honom kvar till måndag och ser om han blivit bättre.
jag hör inget från dom. Antar då att det är bra och att dom ska behålla honom. då vi sa Måndag. idag skriver dom att dom vill lämna tillbaka honom. och ha pengarma tillbaka. jag sa ifrån om pengarna. då vi hade sagt till måndag. och att jag antog att han blev kvar eftersom dom inte hörde av sig..
då blir kvinnan galen och hotar med att polisanmäla mig. om jag inte betalat tillbaka 300 kr. jag vidhåller att det var sagt den 29/6.
hon ringde och bara skrek i telefonen. gick inte att prata med henne. Hon tyckte jag hade ett ansvar att ringa till dom och fråga om dom vill ha kvar kaninen.
vilket jag inte anser att jag ska behöva ringa och fråga.
nu sitter jag här och väntar på följden av vad hon sa att hon skulle göra.
Hon sa att hon jobbade på kriminalvården. och att hon visste alla lagar och regler. att jag hade 10 minuter på mig att lämna tillbaka pengarna.
så så ligger det till. hon sa att jag lämnade kaninungar inna  dom var leveransklara. vilket inte heller stämmer.
nu väntat jag.

  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer