Arg och ledsen

Jajag är så arg så jag skakar. Var på boupteckning i dag. Och jag blev arg ganska så tidigt, då jag fick reda på att en viss människa skulle vara med. desutom kommer hon inte själv utan tar med sig sin mamma, plus att mamman ska sitta vid bordet som vi sitter vid. Hon skulle ha suttit en bit bort. Men nä hon satt sig vid bortet. Hon satt och flinade med.. Jag var så arg..

ja så nu sitter Ingvar med 450 000 kr. Ja så ska hon ha 100 000 med. Vi mina barn och jag får den daagen ingvar går bort. Men då säger han att han ska nog se till att det inte finns så mycket pengar kvar till mina barn.. Typ att ja dom ska jag sätta sprätt på. Mina pengar är säkrade.Men får dom ändå inte fören dess.

så varför skulle man vara med på bouppteckningen för. Känns onödigt.. Jag hoppas inte dom har mage att komma på fredag. För det har dom ingen rätt till anser jag. Hon har aldrig träffa min mamma.

Så ja jag är lite arg. Jag känner det är orättvisst mot candra och zarah.

De andra fick ett hus efter sin far. som dom sålde när han dog. sen

Men det ska bli skönt när allt är klart med begravingen så man kan slippa träffa en viss person.

En människa som åkt räkmacka genom alla åren. Plus att han tydligen kräver att få en del av ett annat ställe.... Så pengar vill ha mer pengar.

Nu ska jag ta någonting att äta


  • 78 visningar

Gillar