Är jag värdelös ????

>


Om en människa talar om hela tiden hur dum i huvudet och ful, dum, elak, fet. mm. då blir man säker på att man är allt detta.. Sen får man höra att men det var ju du som provocerade mig, det var du som fick mig att säga allt detta. det var ditt fel. Det förstår väl vem som helst att det är ditt fel........
Men då är det ju mitt fel allt som händer då. allt som blir fel är mitt fel. Jag känner mig som en tunna i bland som man bara kastar skit i och sen när den blir full. lägger vi bara locket på... Ja idag är det en nedåt svacka för min del. Och inte blir det bättre och veta att någon åker omkring på lilla vägen..Ingen som åker den vägen eftersom den inte är ordentligt åkbar. men det är någon som tycker det är kul... Jag hoppas bara att någon inte kör på mina missar som brukar gå där på den lilla vägen.. Ja nu har jag ringt vårdcentralen och fått höra att jag kan vara snedbelastad i fötterna så det är därför jag har så ont i dom, bättre än gikt iallafall Jag ringde sjukgymnastiken och dom var inte där så dom ringer väl upp då, Imorgon ska Mia och jag ner och träna, och på Måndag med, vi är så flitiga. Jag fick frågan om jag är överviktig och så av dom på vårdcentralen och det är jag och det kan påverka mina fötter med. Men jag får vänta och se vad dom säger där..
Har i dag varit i Söderköping två gånger. 1 handla,sen åkte jag ner igen på grund av ilska. så jag var så arg och ledsen så jag fick åka i väg för att inte slå någon. Jag tog med mig hundarna och det blev inte populärt av Märta. men hon satt innanför min tröja hela vägen och skakade, inte för att det var kallt utan för att hon hatar att åka bil...  Men jag orkade inte åka till någon så jag bara åkte ett varv sen hem igen.. Igår pratade jag Med Min bästaste vän i hela världen. Ninna  .. Jag var ledsen när jag ringde henne, men skrattade när jag slutade prata med henne..
Skönt när någon har den effekten på någon.Man ska skratta sig lycklig att man har någon sådan..


 

Tack mina fina vänner för att ni finns och för att ni lyssnar på mig

  • 39 visningar

Gillar