äntligen rätsida på saken

Hej!!
Ett tag sedan. sorry. Men det har varit mycket omkring nu. Och äntligen har jag fått hjälp med mina fötter. Kostade dock 2400:- men det kommer vara värt varje krona. i dessa lägen är jag glad att jag har sett till att vi har ett sparkonto. så det kom till nytta ny.
Jag var hos en fotkramare eller nått. för han var så varm om händerna och jag var som en isbit om fötterna. Lite pinsamt, Men jag hade en timmes undersökning och på den timmen talade han om att jag har överrörliga leder i fötter och  knän. Och ett ledband är borta i från min vänsterfot. Den har jag stukat så många gånger så det är väl inte så konstigt. Jag har ju inte varit den som sprungit till läkare då man inte får någon hjälp i alla fall... så det självläker och blir fel. Nu ska jag i alla fall få inlägg och det blir  bra. Han har tejpat min vänsterfot och det känns redan skillnad. Jag ska tillbaka den 13 mars och vi ska göra inlägget mm. Jag har bra muskler i benen i alla fall talade han om. Och han kunde avgöra med att titta på mina fötter och se att jag var ute och promenerade mycket. Muskler i vaderna har jag med. sen lärde han mig att öka rörelseförmågan i vänsterbenet.   
Och en sak till som jag trodde var trolleri. Jag kan ju inte stå på ett ben utan att falla ihop och ser inte klok ut Han la en liten tuss under stortån och bad mig att stå på ett ben, vilket jag inte trodde på, men helt fantastiskt så stod jag på ett ben jippi. jag sa det åt honom, Vad gjorde du med min fot eftersom det funkade med att stå på ett ben, Han visa andra benet samma sak där, Jag kunde stå på ett ben då med. Men inte utan denna tussen. men med dessa inlägg kommer mina fötter att ändra sig lite. Jag är tydligen framfotsplattfotat. Och jag kommer orka gå längre med hundarna med. helt fantastiskt.

Nu av slutar jag med denna texten

Gå barfota så mycket du kan, undvik skor till varje pris.

Mycket försiktiga promenader i naturen, milt occuperad terräng. Du ska kunna gå utan att vara rädd, men du ska fokusera på hur du sätter fötterna. Bolougnern eller nån liten skogsslinga (mycket kort), är bra.


  • 34 visningar

Gillar