ÄNTLIGEN BLEV DET AV

Valdemarsvik Polisen hoppades "Veckans Brott" skulle ge draghjälp – och så kan det nu bli. "Vi har fått in en del nya tips", säger Anders Selevik.

Dagen efter det att tv-programmet "Veckans Brott" tog upp fallet med den försvunne Berndt Olov ”Lollo” Karlsson, 68, från Gusum började det komma in nya tips.

– Det har ringt en hel del under förmiddagen. Vi ska nu sätta oss ner och utvärdera det som kommit in, säger Anders Selevik, utredare hos Norrköpingspolisen.

Då utredningen kring försvunne "Lollo", vars sista säkra observation är från den 5 april 2016, kört fast hoppas Selevik få draghjälp av bland annat Leif GW Persson.

GW hävdar att Berndt-Olov blev mördad i hemmet, hur ser du på det?

– Vi har ju gett information till tv om att det finns spår som tyder på att det har begåtts någon form av brott i lägenheten, men vi vill inte säga vilken typ av brott, säger Selevik.

Vilka andra spår jobbar ni efter?

– Vi har gjort andra fynd på olika ställen som vi tittar på. Vi har ju även varit ute med hundar och draggat kanter vid åar och andra vattendrag.

GW tror att det här fallet blir knepigt att lösa?

– Det är många fall som är svårlösta. När det gäller "Lollo" känner jag mig äncå hoppfull. Och förhoppningsvis får vi nu in nya tips som kan hjälpa oss, säger Anders Selevik.

  • 0 visningar

Gillar