äntligen

Nu äntligen ska jag få sakerna efter mamma. jag vill kolla korten på oss när vi var små och när mina föräldrar var unga. det är så roligt att se dessa kort. godman ska hämta dom åt mig. Jag vill inte åka till huset. det känns konstigt att inte mamma är där utan att det bara är Ingvar. det är ju mammas barndomshem. det är ju inte meningen att han ska leva vidare i det. Så känner jag. Men men man kan inte få allt man önskar.
jag hoppas bara att det är över efter det att jG får sakerna.. sen vill jag inte ha med honom att göra mer..
Idag har inga varit och fikat. vi tog en morgonfika och det var kallt. men man ska ju hålla sig utomhus. nästa vecka ska jag ta vaccinet. sista sprutan. Roger med.hqm den 8 och jag den 9. jag får åka till mässhallen. Roger till brunnsladan.
jag var iväg förut idag och hämtade ett paket till Roger. Han köpte sig en rakapparat.. den var så fin. och hoppas den är bra med.

Nu sitter jag I sängen och ska snart sova. I morgon är det inget inplanerat för dagen. däremot på torsdag och fredag. båda har med psykiatrin att göra. Linda på Torsdag Jan på fredag. Roger slutar mitt på dan så vi skulle åka hoj sa vi men jag vet inte om det blir nått med den saken då han skulle ha laddat batteriet på hojen. Idag har jag eldat och tog en varm dusch det var skönt.
nä nu ska jag sluta skriva för I kväll.
godnatt.

  • 34 visningar

Gillar

Kommentarer