Äntligen

Har solen hittat fram. det firar vi genom att gå ett par promenader med hundarna. dom var lite sega i slutet. men det gick på bra ändå. Andra promenaden fick vi lite bråttom, då det kom en stor traktor och skulle kantklippa vägrenen där vi gick. så vi fick gå framför traktorn hela vägen. hundarna fick gå på kan jag lova.Solen kom i går eftermiddag, så vi kunde sitta i paviljongen ett bra tag. satt och åt jordgubbar.

Jag vet inte hur många lite jordgubbar jag ätit i sommar. men det är några lite i alla fall. passar på, dom säljs juli ut sa dom.sen blir det svårt att få tag i dom till bra pris.Städade lite kaninburar i går, då jag ska ha tillökning med. måste ha lite ordning på det då. Nala, hon tror hon ska ha hela tiden, hon boar så fort hon får ny halm, hann bara lägg in i går så boade hon. Men men om hon har kul så visst.Hon som ska boa, hon väntar in i det sista med sådant. Hon brukar köra sista dagen, till och med sista timmarna. så där kan man inte se om det är på G fören dagen D....

Igår var jag trött efter at ha gått upp kl 05:35 plockat vinbär gjorde vinbärsgelé både röd och svart.. eldade, duschade , var på långpromenad med hundarna. städade lite mellan varven .... Idag har jag plockat i ordn9ng på bänkar. där Roger har en förmåga att plocka fullt med sina saker. Hela tiden är det saker som ska vara i källaren eller i hans verktygslåda.Så nu får vi se hur lång tid det tar innan det kommer upp saker igen..

Vi försöker få till en grillkväll här hemma med Sandra och Joel. så det blir nästa vecka då roger har en vecka semester igen.

Se om vi hinner och träffas innan din semester är slut Inga. om vi hinner dansa zumba om vädret håller i sig. Hålla tummarna för det i alla fall. På måndag ska vi lämna in min bil till bildr kl 7 ska den lämnas Hoppas det hjälper att byta olja i växellådan, sen ska kamremmen bytas. vattenpumpen. ja så det blir en del att göra på denSå nu har vi bara en bil att åka i.. och den behöver jag i kväll, då jag behöver handla lite saker.

Nu avrundar jag för denna dagen, hoppas på återseende,

  • 30 visningar

Gillar