Annhållen och släpt

😓 Tja. Ja en har vi inte hittat Lollo. Han är fortfarande försvunnen och snart har det gått 2 månader. Igår fick vi läsa i tidningen att man anhållit en man i 36 års åldern. Idag fick vi läsa att dom släpt honom igen. en att han fortfarande är misstänkt. Idag har vi ingen aning om vad detta handlar om,varför någon gjort lollo något illa. Men allt som är så tråkigt är att vi hela tiden få läsa om Lollo i NT. ingen som ringer och informerar oss om vad som händer. Vi fick läsa om hans konton som vi inte har fått veta någonting om via telefonen heller, utan i NT.... man kan ju undra varför dom skiter i oss. Har dom så många i gruppen så dom inte håller reda på vad dom ska göras ..Allt är så tragiakt så man vet inte hur man ska vara.
Inte nog med det, jag har fått ont i mitt hjärta med. Det har varit i ca 5-6 veckor. ska träffa en läkare den 13 juni om jag lever till dess. Jag har varit så glad att jag inte kännt av det på hela dagen. men den tanken kunde jag släppa då. då kom det ett hugg.
Ja så ska jag bli kaninmormor i natt eller i morgon om allt går som det ska, spännande. Hon ligger bara hela tiden, men jag förstår henne i dag då det är så jävla varmt. Åskan vi fick var inte mycket, hade behövt mer, men Snövit. ligger till och med och äter,jag har fixat till lite i buren så det inte ska dra in på dom när dom föds. Hon har inte byggt någon direkt födoplats. så jag hoppas det funkar ändå. Det är ju första gången för henne... så hon kan ju inte veta hur man gör. och kanske är det för varmt för att bygga ett bo... Men jag väntar med spänning på hur det ska bli. Nu ska jag snart lägga mig. trött och varm. Hundarna vill nog med lägga sig efter åskan dom blev rädda för. Khyla kissa på sig så rädd blev hon. Märta var med mig hela tiden. så jag gick ut och satt mig när det åskade så hon kunde vänja sig lite. Jag vill tacka dör allt stöd och kramar vi fått sista tiden. skönt att veta att det finns någon där.
Men god natt sov gott alla..... kram och Tjillevippen.....
MargithaMitt växthus som jag byggde ihop själv..... stolt

  • 42 visningar

Gillar