angrepp

Ja idag är det ett år sedan jag blev angripen eller va det var som hände på min arm. vaknade av att det sved till på armen och såg ett sår som ett rivmärken. inga djur fanns där så dom kan inte ha rivit mig. och om man tittar så är det som ett märke av en gaffel av npgot slag.. Det gjorde väldigt ont att ha det. Det blev som ett brännmärke.. det tog tid innan det läkte med. vem eller vad det var får jag väl aldrig veta. men det är ett Ärr kvar där.
Roger är sjuk denna vecka. han känner av en förkylning. det frågade jsg honom om i helgen. Då jag hörde att han lär tjock  i halsen.
Idag har jag eldat och tog mig ett varmt bad. efter det jag var i skogen med hundarna..
åt god mat i går och idag. lax med potatismos. Men nu är det slut med laxen. just nu ligger jag i sängen och har även sovit från kl 17.30 - 20.00 det var skönt eftersom jag känner mig så inihavet trött om dagarna. kan sitta och somna på plats. Roger sa åt mig att söka hjälp då han tycker jag är blek och att mina ögon ser trötta ut. dom inte bara ser trötta ur dom är trötta.
jag har två nätter i rad sovit 8 timmar men ändå så trött  jag hoppas det får över snart utan att behöva söka hjälp.
på söndag så flyttar 2 kaniner härifrån och på måndag 2 till. sen är det bara en kvar ett tag.. men hon flyttar med vart efter.
snipp slapp slut.

  • 93 visningar

Gillar

Kommentarer