Andningsuppehåll

Ja inatt blev det andningsuppehåll igen. Jag vaknade av att jag inte kunde andas. men jag vet fortfarande inte om det är på grund av Halsbränna eller om det blir ändå. Jag är inte så vaken när jag vaknar så jag kommer ihåg. Obehagligt är det i alla fall.
Ja just det ja. Roger ska få en tid till en läkare för sitt navelbråck, .. Men ingenting om när det kommer någon tid. dom har inte brådis. Dom sa att om det blir värre får han höra av sig igen.Han försöker trycka tillbaka det själv, men det gör bara ont då,Han tror det har varit ett år, men det har varit ett par år han har haft så, men det har blivit större det senaste året.
Ja den här månaden Fyller Roger 61 år. . den 21 september. En måndag.
Och på torsdag ska jag äntligen träffa min läkare igen och se vad han kommit fram till ang min medicin som inte hjälper värst mycket. Men det r alltid spännande att se. Ja nu har jag sålt Aktivietsklockan i alla fall. Och alla kaninungar är tingade. förutom en liten kille Så vi får se hur det blir om det blir blocket i alla fall.
Simba Molly.Lea den fjärde har jag inget namn på ännu...Ja så får vi se om vi kan åka hoj på fredag eller inte. Det beror på väder och vind. Roger jobbar bara halvdag den dagen. så vi har ju tiden på oss men då hoppas vi inte det blir regn.
Min bil r en upprepande historia. Nu lyser ABS lampan hela tiden. vi lyckades få slock på den en stund, men sen börja den lysa igen. Men Roger Låg under den i helgen och upptäckte att kuggkransarna var förstörda så nu har vi skickat efter ett par som kommer inom några dagar. Så vi får se under dagen om den kommer...Men det r ett jävla jobb att byta dom fick jag höra av Roger. Får plocka ner bilen ganska mycket. Men han r duktig när det gäller plocka ner bilen. Han har ju bytt leder och en annan massa saker.
N nu ska jag ut och hämta posten. hoppas ni får en bra dag..

  • 57 visningar

Gillar