ambulanstur

fick Roger en i morse.kl 5.35 låg han i ambulansen.
Han har inte sovit i natt då hsn haft så ont i navelbråcket. Så illa så att han ringer sjukvården. Dom skickar en ambulans. Han har ett blodtryck på 190/100 så det var ju högt. Sen fick han morfin men den hjälpte inte sa han. men jag tror att den hjälpte lite annars hade han haft ännu mera ont. jag ringde till honom och han hade kommit in i ett rum. o h fixk ligga där. han var väldigt tagen matt och orkeslös.
sen ringde han igen och sa att han åker hem för han får ingen hjälp. do  säger att det finns inget folk o h det är mycket patienter. dom ligger i korridorerna. Man måste vara dödligt sjuk för att få hjälp. han sa till att han åkte hem så dom tog bort kanylen i armen. han hade lyckats att trycka tillbaka bråket.. Det gjorde minde ont. men när han kom hem var han blek i ansiktet. matt i kroppen svettas som en Ja jag vet inte vad. Så nu har han lagt sig några timmar.
själv har jag eldat bäddat rent och duschat. Nu äter jag jordgubbar. det är så gott. funderar på att lägga mig och vila med en stund. Nu avrundar jag här och nu. tjaråå

  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer