älskar

Mina djur. älskar att hålla på med dom, dom ger så mycket. Mår man lite dåligt går man ut och tar upp en kanin och kelar,då mår man nästa bättre på en gång.

Jag har mycket djur, men jag älskar alla. Ingen älskar jag mindre än det andra. Jag älskar att djuren är så ärliga och dom ger en massa energi. Dom sviker aldrig. bedrar aldrig.

Just nu har vi en hund som inte är som alla andra Hon har chucing sjukdom. och epilepsi. men vi medicinerar henne så hon har inte haft ett anfall på över ett år.

Kan vara så att hon fick ett litet förra veckan, men det är svårt att säga. eller om det var någonting annat. Nu ska i lämna ett urin prov det är det som ska görs nu i detta läget. Senare blir det en spruta för henne för klådan som man får av Chuching,

Idag har jag städat vardagsrummet, hundarna rymde fältet. dom hatar damsugaren och musiken jag spelade. sen torkade jag golvet. det gick ju ganska tyst.. senare tog jag mig ann badrummet. skurade badkaret och fixade på bänkar mm. så nu skiner det i badet.Senare städade jag lite chinchilla burar. Klippt klor på kaninerna med.

Hunnit med lite i dag i alla fall. Lagat mat. gjort matlåda, matsäck. Nu sitter jag här en sväng, men blir tidigt i säng i kväll. trött och sliten. I morgon är en annan dag. Nu avslutar jag för dagen.... kram

  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer

Margithasundell1968
Margithasundell1968,
Jag är tom utan djur
nouw.com/margithasundell1968