älska mig för den jag är.

Ja det är en vacker låt. vi valde den till mammas begravning.
jag valde den för den texten stämmer så bra på oss. vi ville bli älskade för den vi var. Jag ville bli älskad av mamma. mamma ville nog bli älskad av mig. Men ingen sa något. vi höll oss på avstånd från varandra. när jag var yngre och ville berätta nått så ringde jag till mamma. alltid var det mamma som Fick veta saker först. jag kunde ringa mitt i natten om det var nått.
Men sen försvann den känslan. vi förändrades till något annat. mamma blev mer och mer bitter. jag behövde inte mamma på samma vis när jag gifte mig och skaffade barn. jag tror det tog hårt. när jag skiljde mig så flyttade jag till mamma då var hon den som blev lite glad igen. Då behövde jag henne igen. sen fick jag en lägenhet och fick mitt liv. Då blev det mindre och mindre behov av mamma. Men så träffade jag Roger..  vi försökte umgås då. Det var inte samma sak. Då hade mamma blivit dement med så hon hade inte så stort behov av mig. hon var mer i behov av Ingvar. Så då blev det mer och mer avstånd mellan gångerna man träffade dom. jag träffade dom på centrum och pratade men hon sa inte så mycket. jag ringde till henne men hon sa inte så mycket då heller. Så då blev det svårare att ringa till henne. jag ringde när hon fyllde år och så.
sen blev hon sämre och sämre. hamnade tidvis på korttidsboende. avlasningshem.
till sista tiden då hon blev kvar där innan hon gick bort. den veckan fick jag vara med och träffa henne. Hon kunde inte säga nått om det. Utan jag satt hos henne..
hon gick bort den 18 februari.
Men jag fick tiden med henne i slutet och det är jag glad över.
När pappa gick bort missade jag den sista tiden med honom.. jag trodde han skulle komma hem igen. Så jag åkte in den 5/5-12 kl 10.00 och åkte hem 21.00 han gick bort ca 21.30 så jag hann lagom hem när Gunnhild ringde.. jag får ångra att jag inte åkte in tidigare under tiden han låg inne. Men jag ville inte se att det var sista tiden.
Så ja älska mig för den jag är.
Nu ska jag avsluta den här dagen. 

Gillar