Alla hjärtandagen

Japp i dag ska man fira lite extra att man tycker om någon eller några. det finns dagar för allting tror jag. Kanelbullensdag. korvens dag mm alla dagar.. Men idag är det kärlekens dag och man ska tala om för alla att man älskar dom. Jag älskr mina nära och kära. I 0ch för sig alla dagar. men idag får jag älska dom lite mer.
Idag slutar Roger kl 11:50 ja det får vi se . för han har inte slutat i tid en enda fredag på länge.
Solen skiner för fullr ute och det är underbart att se. för det har varit väldigt dåligt med sol i vinter. ja så kallade vinter. Ingen snö.ingen kyla. utan blommor som slår ut nu. Vi har massa snödroppar som blommar för fullt nu.
Man kan ju undra vad som händer med Jorden. om det är klimatet som bråkar.
Ursäkta men jag fick ett sms i mellan här .. .Ja det lider ju inte ni av men ändå. Det var min älskade kompis Annika.
Nu sitter jag här och väntar in Karlsson alltså. sen ska vi väl ut på långpromenad med Hundarna.
Khyla fick ju sluta med sin medicin som hon fick mot chuchings då hon blev konstig, men nu har hon gått tillbaka till att dricka mängder av vatten och kissa mängder. Vilket är en del av sjukdomen. vi ska ha kontakt med vet om en vecka, för att se vad vi kan göra sen. Tratten får hon ha en för skadan på foten tar sin lilla tid att läka.
Hon slickar på det så fort man tar av tratten. Lite tråkigt att hon måste ha den. Jag hoppas det blir bra snart.
Jag hoppas alla får en Underbar Dag i dag och krama om varandra ordentligt. För livet är så skört så man vet aldrig vad som händer.
Ex vis en familj som förlorade sin son här om dagen. och inte nog med det dom har förlorat sin dotter år 11 så nu har dom förlorat alla barnen. Jag lider med dom, jag blir så ledsen för deras skull. Man går och tänker på hur orättvist livet är för andra.. Jag hoppas de drabbade hittar tillbaka till livet igen. . vilket jag nog aldrig skulle göra om det hände mina barn någonting..
Så idag ska vi visa lite mer kärlek till varandra, och fortsätta med det alla dagar i livet.
Ha det så bra tills vi ses igen.


  • 48 visningar

Gillar