Alkoholist

Alkolister..
Det finns många sorter alkisar. A-lagarna,som sitter hela dagarna och dricker. Sen har vi smygalkolisterna. dom som tror man inte ser att dom dricker. Sen har vi helg-alkolister. dricker jävlar på Helgen.
Sen har vi de som dricker hela helgerna och i veckorna men sköter sina jobb. Men dom är alkolister i alla fall. För om så inte vore fallet så skulle dom kunna låta bli att dricka i veckerna.
Hur många ursäkter som finns för att få dricka. Jag firar i kväll, jag sörger i kväll. jag hade en dålig dag på jobbet i dag. Jag hade en underbar dag på jobbet i dag.
Idag firar jag. Idag försöker jag koppla av därför dricker jag. Ja det finns hur många som och jag har hört många.
Dom ljuger för en hela tiden.Lovar att dra ner.sluta bättra sig mm, Jo det händer en dag eller kanske om man har tur en vecka.
Dom säger alltid de ord man vill höra. Ja men jag ska dra ner för din skull. etc etc...
Nu är det ju så att man går inte på dessa lögner och hopp om bättring,
Utan man lever att leva i det och att försöka att inte tjata om att sluta,vilket inte är lätt. Det är otroligt påfrestande att ha det så.
Jag levde ihop med en mann som var hel alkoholist, Han blev det när han blev sjukskriven till en längre period. Då var det så illa så han drack cociliana som alkohol Framkallnings vätska . Mäsk från vin som skulle sättas Lukta illa om honom i porerna till och med. Hostmedicinen gjorde att han inte kunde kissa ordentligt. och klåda på hela kroppen. att läkaren skrev ut den medicinen åt honom är ju ett under, Men han fick literflaskor. helt sjukt.
Ja så är det i alla fall. Man blir vad man gör det till. Ta tag i livet, låt honom vara ensam om det är det han vill eller inte. men jag som person kan inte göra något åt det.
Själv har jag satt upp mig på en vännteliska till min vårdcetral att få komma dit och få hjälp med min övervikt. gastric byoass..
Jag har prata med min psykolog om det med, Jag sitter fast i mitt psykiska och lider av min övervikt. Och orkar inte röra på mig som förut. Väntan är tyvärr lång i köerna.men jag väntar..
Tjipp tjopp. Nu vill Pepsi ut.
Margitha


  • 55 visningar

Gillar