aktiviteter hemma

tja alla. Jag har inte skrivit sedan seansen. Det var en spännande kväll. och inte bara det utan han har fortsatt busa min farfar.
Brukar leka med min skärm. sänker ljusstyrkan, jag höjer och han sänker, så kan det hålla på ett par gånger. och när jag säger till på skarpen så slutar det. sist sa jag till honom att gå in till rogers rum i stället, mycket roligare där för han har ett nytt tangentbord.. men då hittade han brandvarnaren i stället och slog i gång den och när jag reste mig och skulle gå in så sluta det, höll på så 4-5 gånger, jag rött i då med, då slutade det igen. Inget efter den gången .. sen att hundarna morrar och skäller typ varje dag i hallen där inte finns någonting att skälla på. men men det är det..
Jag hoppas inte dom försvinner från mig bara för att jag sa i från. Jag vill så gärna ha honom här.
Idag har jag fixat hundlåda till Märta så hon kan ta i mot valparna när det är dags. så vi får se om hon väljer den eller om hon vill vara någon annan stans. Men det är varmast i vardagsrummet och där kan vi reglera värmen så pass att hon blir varm nog. vill inte att dom fryser ihjäl...
men tänk om hon bara är skengravid. hon kanske bara blivit stor pga det. ja jag vet inte, men hon blir tyngre varje dag. snart dags att börja ta tempen på henne henne..
spännande in i det sista. jag har ett datum när hon ev ska ha,men jag avslöja inte det.
I veckan fick jag glada nyheter. Min bästaste bästa ska flytta hem till sörping igen, då kan vi träffas oftare än vi gör nu.. jag längtar dit till den dagen.
Ja så måste jag säga att jag har tränat varje vecka, det har bara blivit två gånger i veckan,men jag är stolt över det. stolt över att jag klarar av detta ensam.
På fredag får jag en tröja från words class nya träningsverket. kul att ha något därifrån med.
i morgon ska jag äntligen träffa min läkare ang min mage och se vad dom kommit fram till och vad som ska hända framåt.
Träffat min läkaren inom psykiatrin med.där blev det spännande, för jag ska höja min medicin.
sen får vi se vart det bär av
bipolär heter diagnosen jag har. eller cyklotymi... Nu ska jag avrunda för jag ska hämta ut min medicin. Hoppas ni har en bra dag alla läsare..
tjipp tjopp.....
Margitha


  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer