aktiviteter hela helgen

Ja i helgen har det varit full rulle på saker.

Fredags hade jag tjejmiddag med tre rätters. det blev lyckat

Förrätt Toast med skagenröra tomat/lök

Varmrätt Hasselbackspotatis. fjärilskotlett, kantarellsås sallad

Efterrätt. Päronpaj med vaniljsås.

Jag vet i dag att alla blev nöjda av kvällen, Så innan tjejerna kom körde jag ner Roger till en kompis. Han fick vara där ett par timmar. Han satt inte i sjön i alla fall. vid 21 tiden åkte folket hem och jag matade kaninerna och väntade in Roger.

Lördagen. då var vi i väg och handlade lite, sen skulle dom komma från Arboga och hämta sina kaninungar. två små tjejer. Dom blev kvar en timma sen åkte dom hemåt och jag fick sms om att resan hem gick bra och kaninerna mår bra. Jag vet att dom kom till en bra familj. det märktes på en gång när dom tog hand om kaninerna. så Kommer söndagen och det är Långpromenad med hundgruppen i Lund. Inga kommer och vi åker och handlar lite, sen åkte hon och jag i väg med en varsin hund till Carola. Vi var först. Jag hade Märta med mig inga hade Ebba. vi blev 13 personer 13 hundar,vi gick 4,47 km . sen grillade vi korv och pratade lite med varandra i gruppen.

Sen åkte Inga och jag hemåt. När jag kom hem blev alla glada. sen gick vi en långpromenad till på 2,5 km så Märta och jag var ganska nöjda för dagen. vi sov gott i natt, så i dag är vi ganska utvilade. Nu sitter jag här en sväng occh skrivwr lite, men ska hitta på någonting annat. Typ elda lite.

Ha det bra nu alla.... kram till världen

  • 36 visningar

Gillar

Kommentarer