Aktiviteter

Japp här händer det saker i trädgården. Har flyttat den stora högen nu. en hel dag tog det,men jag var ensam . klippt gräset i dag med, i går klippte jag halva stora planen. så jag har rört på mig i två dagar nu. Jag kan säga att jag varit så trött så jag har kunnat sitta och sova vart som helst.i bilen var jag mest rädd Att somna. Men det har blivit bättre nu i går och i dag. jag trodde det var något allvarligt fel på mig. men jag tror det var psykiskt efter allt som hänt med alla dödsfall och utflyttningar...
jag har gjort lite trevligheter med i denna helgen. Jag var nämligen hos Ninna med och vi åt gott och skrattade mycket. provade kläder mm.
sen i går kom dom ut hit till oss och fikade. det var kul. Roger blev glad över att dom kom ut,
Ja just det ja, Roger har börjat övningsköra med Joel så han får sitt mc kort. Det går bra vad Roger säger.så vi håller tummarna för att det går bra den dagen han kör upp.
Nu är det mycket som ska göras till bröllopet, men jag har börjat röja i trädgården, ska fixa massa stolar med. som tur är har jag Ninna som kan hjälpa mig att tänka. så jag slipper göra det hela tiden se om det löser sig med bort och så med, sen är det resten kvar. plantera lite blommor mm rensa ogräs. Men som jag ser ska det vara vackert väder ett bra tag. så jag hinner nog med en del.
Nu har jag fått lite kaninbebisar i alla fall. tre kullar. men en kull föddes för 3 veckor sedan och den andra för 1 vecka sedan. den första föddes för 7 veckor sedan, så dom ska flytta snart..
Det rör på sig här i Lövbo. i alla fall. så nu vet ni läget.
slutar skriva nu

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer