ABS

Ja ABS lampan hade slocknat. vi åkte till Norrköping o h fixa lite saker. Då har lampan inte lyst på länge. när vi kom hem kollade vi lampan efter ett tag och det var som det skulle. när vi kollat ett par gånger så börja den att lysa. Då var bilen kall. Så inte mer med det. vi tog bilen idag och upptäckte då att lampan lös och slocknade som den skulle. glada var vi för det så klart  tänkte eet att det kommer börja lysa när som helst nu. Inget hände vi kom hem. Jag skulle till stan idag och träffa brudarna. vi skulle ha middag. sagt och gjort åkte jag till stan och lampan var fortfarande som den skulle.
Glad var jag för nu kan man besikta den.
kör hem Inga. åker en bit och lamp fann börja lysa. jävla skit. den glimmande till ett par gånger oxh jag önskade att den skulle slokna. Men det gjorde den inte. så nu är problemet tillbaka.
maten vi fick i kväll var smaskens. värdinnan hade lite otur med sin spis. Så hon fick gå och laga mat en bit bort.
Men maten var inte sämre för det. den var god. lax I ugn och pressad potatis. sallad  efterätt päronpaj med grädde.. det smakade bra.
I morgon ska jag träffa Inga. Då vi dka till Carola i Lund och hämta en kaninbur.
sen ska vi köra hem den och då ska Sandra och Joel komma ut. för Roger ska byta olja oxh oljefilter i Sandras bil. Så ska dom firas lite då båda har fyllt år.
Nu sitter jag i sängen och ska lägga mig. hoppas alla haft en bra dag och kväll.
Godnatt.

  • 31 visningar

Gillar

Kommentarer