A last goodbye Figaro

Ja i dag fick min dotter ta bort sin kisse misse. han var ca 10-12 år. så hon har ju haft honom ett tag. Han hade blivit mager åt inte luktade illa i munnen. Proverna visade att han var så sjuk så det var inget värdigt liv för honom i livet. Hon beslutade att han skulle få somna in. Jag har nog aldrig sett en katt somna in så snabbt som Figaro. Han var verkligen sjuk..... Han fick överdosen av narkosen,men han somnade in innan han fick allt han skulle ha.... han var inte ensam, han hade Zara och mig vid sin sida.
Jag tog hem honom till oss på landet och har begravt honom på en fin plats bredvid ett par kisseungar som Zarah med fick begrava för många år sedan. Han ligger inte ensam där han ligger i alla fall...Jag hoppas den dagen om jag måste ta det beslutet om mina djur att det går lika fint till som i dag.
Jag kanske kändes som känslokall då jag inte grätt,men jag ville vara stark för min dotter. Hon har varit stark för mig många gånger. Jag försöker ge tillbaka lite av det jag fått av dom...
Nu sitter jag här och skriver ,men jag ska snart lägga mig då det blev en tidig morgon,med vet besök för min lilla kanin. Lilla gubben. och behandling för mjällkvalster.
Sen har det hänt lite mer. Jag har fårr min remis till magoperationen nu, igår träffade jag läkaren och hon skickade remissen på en gång. Så nu väntar jag på att bli kallad till möte om operationen. Vilken det blir och så vidare. Jag känner att jag vill göra denna op för jag mår sämre av att vara fet. jag mår psykiskt dåligt. tar upp det med mim psykolog varje gång. och nu gjorde jag någonting åt det. skönt till att börja med.
Jag vetatt det finns de som misslyckats med op, men jag vet det som lyckats. Varför skulle inte jag vara en av dom som lyckas i stället.
Risken är nog störrw att jag inte orkar leva med detta. så illa är det. jag känner mig så fet och ful. så jag tittsar mig inte i spegeln när jag kammar håret. jag tittar bort om spegeln om ni förstår hur jag menar.. Men nu kanske jag kan få må bra och bli glad igen.
Nä nu ska jag lägga mig och sova. så god natt.....  • 82 visningar

Gillar