8 och 7 år firande

Japp idag firar Roger och jag förlovning 7 år. i går firade vi att vi träffade varandra för 8 år sedan. men vi kände varandra långt innan.
Nu sitter vi här och lever tillsammans med en massa djur. Vilket vi båda älskar. Djuren går före allt.
vi träffades redan 2006, men kände att vi var för tidiga i separation från förra förhållandet. hade inte hunnit läka. så det gick tre år. då träffades vi igen. sen blev det vi.
vi tog det lugnt i början. jag flyttade ut 10 till huset och så ja jag vet inte om det var fort eller inte. men jag tyckte vi tog tiden på oss. förlovade oss samma år.
vi skulle ha gift oss det året jag blev skuldfri,men så blev det inte, nu har vi det fråmför oss. vilket vi pratat om att göra. Vet inte när ännu bara.
Inget stort alls. bara de närmsta och Gunnars änglar vill jag ha med, Roger känner inte så många han vill ha med heller... och sen min bästaste bästa vän med så klart. blir hon brudnäbb eller bara med ändå. Ja eftersom det inte ska bli stort eller dyrt så blir det så få som går. men den dagen den lyckan. vi vet inte när som sagt.
Idag ska jag i väg och träffa min psykolog. senare ska jag och min bästaste bästa på storseans ser jag så mycket fram i mot. Hoppas man får något besök.
Sen en annan mindre rolig sak. Kylskåpet har lagt av. för två dagar sedan. och vi kan inte hämta nytt förens på onsdag. så det är ju mindre kul. la bara av, men jag har sagt att det kommer gå sönder nsart, men roger trodde inte riktigt på det. Men men, hans tro kan flytta berg i bland. Då menar jag inte Ninna Berg hahahahahah.... skojar lite.....
Nu ska jag snart ut till kaninerna och ge dom frukost. för det blir sen middag för dom. kommer inte hem fören vid 23 tiden
Men hur ofta händer det att jag är i väg på saker.
Typ aldrig.
I lördags var jag i väg till Annika och träffade Ines som fyllde i min tatuering på armen.
Nu vill jag sattsa på min drömfångare, som jag kommer önska mig i 50 års present. så vi får se hur snäll jag har och kommer vara till nästa år.
Nu avrundar jag lite här. så ses vi nästa gång.

​Här är låten som Roger sjöng när vi förlovade oss den 10.10.10. kl 10:10

  • 22 visningar

Gillar