8 dagar idag

Idag fyller bebisarna 8 dagar
Ja idag blir de 8 dagar och dom börjar öppna lite lite av ögonen. Man ser att dom försöker.
Jag vägde dom i dag och alla väger över 100 gr. Dom växer så det knakar. Nu ser jag till att hon matar dom och kissar dom,lite kel med dom mellan varven. Klarar jag ,ig inte utan, Dom är såååå goa kan jag lova.jag blev kallad Ängel av en av barnenn vrs kaniner jag tar hand om. Hon menar att jag tar hand om dom, Dom kunde ha legat och dött i boet med mamman. Men jag gav mig i kast med att se till att hon matade dom och då det inte funkade så stödmatade jag dom, genom mamman Två gick bort,men dom var nog sjuka. Mamman sköt bort dom från sig.
Ja så överlever dom 2 veckor så brukar dom överleva...
Jag håller alla tummar och tår på det.
På tal om annat, Inatt låg jag ocg läste på lite om chinchillor som jag har. Och det jag läste var allt annant än det jag fick höra på zoo
Dom säljer dyra saltstenar,minneralstenar.. mm Och dom sälger grenar av körsbärsgrenar Det ska dom absolut inte ha. Äpple sälg asp.Dom kan till och med smaka lite knäckebröd. Som sagt tur man kan läsa. och att goggle blivit min bästa vän. Så alltså inte lyssna på dom i zoo. läs det fram genom google och föreningar..
Idag kommer min nya mobil med. Iphone 6 s plus spännande.
Och innan det ska vi i väg och köpa halm med familjen spångberg. Om allt går som det ska.
Nu eldar jag så jag kan ta mig ett varmt skönt bad. och byta kläderna som bebisarna kissade på.. Men va gör det då dom är så söta.
Nu slutar jag för denna gång. tjipp tjopp gummisnopp.
Margitha
..

  • 29 visningar

Gillar

Kommentarer