7 st Kanibebisar

Tja, idag har vi fått tillökning hos Kaninerna
7 små liv.Två helsvarta och reste tvåfärgade. men mor deras var inte så ordentlig med platse ho valde till dom. Utan när jag öppnade luckan ramlade ullen ur, så som tur var kollade jag inan hon fick, så jag hann fixa till det.
Innan jag åkte till norrköping för att träffa min dotter hade hon inte fått några bebisar,utan ho plockade bara päls då. men sen ploppade dom ut som bara den då tydligen. för tre timmar senare hade hon fått.
Jag var hos min dotter för hon hjälpte mig att byta batteri i Rogers Mobil och det är bara Henne jag lämnar sådant till.. Litar på henne i det fallet. Men vi fick åka till Mirum oh köpa ett batteri först,för det vi skickade efter var fel. för dom skrev att det var en 4:a men det var en 4 s så det var skillnad på kontakten.
men väl så bytta hon det på ett par minuter.

Idag har jag städat lite kaninburar med och Pepsi har varit och lekt med sin bästa kompis Milo. sen gick jag ett varv i Naturreservatet, Dock fick vi reda på att det går ett vildsvi där uppe, mindre kul. En galt. Hoppas bara att han är räddare än jag.

Ja så nu vet ni lite mer om dea dagen. så vi ses när vi ses.

  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer