60 årsförberedelse

Ja nu börjar det dra ihop sig till den 21 september. Då vi ska ha öppet hur här i lövbo.Jag har tänkt att det ska bli fint väder så man kan vara ute i trädgården. Håll tummarna för det. men jag förbereder inne med så det blir bra. Jag har skickat ut inbjudningar till folk, och det börjar ticka in svar på det med. sen finns det någon jag glömt, men som får komma i alla fall. bara att säga till om jag glömt någon. städar och donar. så det inte blir så mycket att göra då. ja nu kommer det bli mycket i alla fall.Två s,smörgåstårtor ska göras med. sen ska jag ha vanlig tårta med, men jag vet inte hur jag ska få plats med allt i kylen. ja ja det ger sig väl. den dagen den sorgen. Han ska få en fin pressent i alla fall,.... den kommer han nog bli glad för. Måste bara hitta resten av present delarna så jag kan slå in den.

Idag är det varm fan ute. jag mår inte så bra i denna värmen, men jag har varit handlat och varit på apoteket med. så det är klart. sen dollarstore och fixa lite godis till hundarna.

Nu sitter jag här inne och väntar på att tvätten ska bli klar så jag får hänge upp den.

Imorgon kommer Inga, hon vill så gärna se kaninungarna,. Och dom växer så det knakar. Nu är dom i hela buren,inte bara på botten där dom föddes.

Ja nu fick jag prata med gubben en sväng med, Han ska på en resa till Göteborg någon gång nu i september, men vi vet inte när ännu, men han skulle ta reda på det. Ganska smart att veta. hoppas det blir innan den 21 september. då blir han borta hela dagen och jag kan göra allt jag inte hinner när han är hemma..

Idag fick jag krama på Ninna lite med alltid trevligt och mysigt.

Nu avslutar jag för i dag. ses en annan dag.

  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer