60 årsfest

Japp. vi var på en redig 60 årsfest i lördags

60årsjubeleum Rejmes 1958-2018

Det var väldigt många där den kvällen,svårt att säga hur många för egen del, men några hundra var det nog. det var underbart god mat. tre rätters. förrätt,varmrätt,efterrätt. vin till maten. när vi kom fick vi ett glas vin och blev fotograferade som par.sen blev det lite mingel, med dricka och snittar. underhållning med musik det var lite jazz.

Sen blev vi åtsagda att gå ner en våning där det väntades mat och underhållning av annan klass. först pratade dom som grundade Rejmes. senre blev det musik och underhållning av Lasse Holm, Jessika Andersson. Brolle. Magnus karlsson en till som jag inte minns namnet påhon sjöng underbart bra med och en trollkarl som är känd som jag ej kommer ihåg namnet på heller :-( Han var duktig.

Han ville låna en vigselring och en sedel av någon i publiken, jag trodde han ville låna bara ringen, men ack så fel jag hade, jag blev sagt åt att komma upp på scenen ...

sagt och gjort var jag där och han trollade bort korten jag höll ijag har ingen aning om hur,men han gjorde det i alla fall. Ringen fick jag tillbaka med killen sin 20 lapp. det var en otrolig känsla att stå där uppe inför alla människor. dom tyckte det var modigt av mig hahahaha. de flesta kände igen mig under kvällen.

sen spelade Brolle under kvällen med det var med en känsla att få se live. och de andra med så klart. senare var det dans Roger och jag dansade lite det var kul. klockan blev 2 och vi åkte hem. sandra och Joel körde oss, så vi slapp tänka på parkering mm. Men det var som sagt en upplevelse. jag har inte druckit på 4 år och tog mig lite vin och öl till maten och det kände ok. men det ska inte bli någon vana.

i fredags var jag hos Ninna med och åt gott. egengjord plankstek gott. sen var det prat för hela kvällen. trevligt som attan att få träffa sin bästaste bästa

Isöndags var vi och köpte lite hö med till kaninerna, så dom har lite mat med. blev en pizza innan vi hämtade hö, man blev hungrig dagen efter.

idag måndag var jag hos optikern och kollade synen, det var förändrat på högerögat,så nya glasögon om 14 dagar. Imorgon ska jag till Ewa och prata lite. skönt att ha det med.

så nu vet lite lite om mitt igen.. återkommer en annan dag.

  • 115 visningar

Gillar