6 kg bort

Ja jag är glad över de 6 kg det går sakta men då blir det bättre. Idag ska jag träna med det ska bli kul. det var länge sedan nu.
Och innan det ska jag ut på långpromenad med hundarna. så det är en del att göra. mata kaninerna med, saga ska ha penicillin med.
Hon var duktig att ta penicillinet tack och lov..
Igår var vi och drog ut två mjölktänder på Pepsi. när jag kom sov han fortfarande. Men dom gav honom en vaknar spruta, så han gick därifrån. Jag var hos min moster Ulla-Britt då och snackade en massa skit. alltid lika trevligt.
Senare så ringde moster igen,då hade min kusin Tobbe stannat med sin bil på ödesväg. så då åkte jag dit körde hem honom,han hämtade ett batteri och vi åkte tillbaka till bilen och den startade och vi åkte varsitt håll.
Hemma blev det att laga middag och sen mata kaninerna,Sen var jag slut som artist Så vi la oss, då kl var 19:30. vaknade några gånger och släpte ut hundarna. sen somnade jag och sov till Roger kom och sa godmorgon halv sex så nu sitter jag här en sväng.
Idag kommer dom och ska byta ut vattenmätaren i källaren med, så det är lite att styra med... I morgon ska jag kolla hörseln. äntligen.
Tack zarah för att du ställer upp på mamma och följer med. Innan det ska jag träffa Ewa min psykolog. så som sagt det är en del i morgon med. så nu slutar jag skriva för i dag

  • 131 visningar

Gillar