365 DAGAR ÖVER

Ja nu har det snart gått 365 dagar och inte mycket har hänt. Eller jo. jag har börjat träna med Mia och det går skitbra. och det är skitkul. Trodde jag skulle hata det, men tvärtom.Älska jag det. Nu sitter jag här och kl är 21.18 och hör smällare överallt och hundarna är skitnervösa. Khyla är värst. Hon kröp nästan ur skinnet när vi var ute nyss. Märta sa precis till att hon ville upp i knät medans jag skriver. Inga bekvämligheter här inte.
Men hon är ju minst i huset och får som hon vill. blöt och skitig är hon med. Märta har hunnit bli 2 år med i december. 20 December. och Khyla blir 5 i Januari. 
Idag tog jag en lång promenad med hundarna och det blev nästan 3 km, men jag hade så ont i höften så det var gränsfall till att orka med att gå hem igen. men jag var ju tvungen. 
Jag har lagat potatisgratäng med vitlök och helstekt fläskfile,klädd med bacon. i ugnen. det var gott. det åt jag när jag tittade på film. 
Jag hoppas ingen skadar sig i natt med raketerna och bomber. Farligt.Borde förbjudas eller förpassas till särskilda platser, men polistillstånd och myndiga mm.... Jag tycker det är pengar somm går upp i rök. 
det blixtrar bara till så är dom borta. 
Ja vad ska man säga om detta år 2014 då. Ja svärmor blev 90 år det blev ordentligt firat. Ja ni Nu är det slut i huvudet, vet inte vad jag ska skriva mer, 
Jag hoppas alla får ett gott nytt år och en bra start på det nya året 2015. Kram från mig och Hundarna, missarna och Chillorna. ses nästa år....

  • 17 visningar

Gillar