365 dagar

😍


 Ja nu har det snart gĂ„tt 365 dagar och inte mycket har hĂ€nt. Eller jo. jag har börjat trĂ€na med Mia och det gĂ„r skitbra. och det Ă€r skitkul. Trodde jag skulle hata det, men tvĂ€rtom.Älska jag det. Nu sitter jag hĂ€r och kl Ă€r 21.18 och hör smĂ€llare överallt och hundarna Ă€r skitnervösa. Khyla Ă€r vĂ€rst. Hon kröp nĂ€stan ur skinnet nĂ€r vi var ute nyss. MĂ€rta sa precis till att hon ville upp i knĂ€t medans jag skriver. Inga bekvĂ€mligheter hĂ€r inte.
Men hon Àr ju minst i huset och fÄr som hon vill. blöt och skitig Àr hon med. MÀrta har hunnit bli 2 Är med i december. 20 December. och Khyla blir 5 i Januari.
Idag tog jag en lÄng promenad med hundarna och det blev nÀstan 3 km, men jag hade sÄ ont i höften sÄ det var grÀnsfall till att orka med att gÄ hem igen. men jag var ju tvungen.
Jag har lagat potatisgratÀng med vitlök och helstekt flÀskfilé,klÀdd med bacon. i ugnen. det var gott. det Ät jag nÀr jag tittade pÄ film.
Jag hoppas ingen skadar sig i natt med raketerna och bomber. Farligt.Borde förbjudas eller förpassas till sÀrskilda platser, men polistillstÄnd och myndiga mm.... Jag tycker det Àr pengar som gÄr upp i rök.
det blixtrar bara till sÄ Àr dom borta.
Ja vad ska man sÀga om detta Är 2014 dÄ. Ja svÀrmor blev 90 Är det blev ordentligt firat. Ja ni Nu Àr det slut i huvudet, vet inte vad jag ska skriva mer,
Jag hoppas alla fÄr ett gott nytt Är och en bra start pÄ det nya Äret 2015. Kram frÄn mig och Hundarna, missarna och Chinchillorna. ses nÀsta Är....  • 11 visningar

Gillar