2021 snön faller

Japp snöar gör det i år. Lite ljusare blir det allt ute. Jag tycker det är lite mysigt med snön. Bara det kommer lagom. Tänker på alla barnen som vill leka ute. Då kan do ju få lite snö att busa i. Jag eldar som attan i dag. ja vi fick se elräkningen för Januari. Den ena ligger på 1240 kr och den andra på ca 5-600 kr så då måste vi elda för värmen skull.

Ja så i går sågade vi ved. och Tog in massa så vi klarar oss ett tag i alla fall.

Snart ska jag hoppa i badet. Hoppas att min värk kommer bli bättre. Hoppas det i alla fall. Som jag har det nu går jag som en 80 åring.... Hundarna ligger och sover. Märta löper. ju så dom blir uttmattade.Min dator är med utmattad tydligen.Jag skriver, men det gör inte datorn. En kvart efteråt kommer det jag skriver. Jag skulle behöva formatera om den. men jag kan inte göra det själv.

Så jag får ha det som det är just nu. Jag har ju tur som har telefon med allting på så man inte blir handikappad. Med att betala räkningar och sånt. Jag har en Imac. Ja så dom är ju lite bökigare att fixa en en vanlig. Tror jag i alla fall.

Snart badet. sen hämta ut medici mot magen. har haft halsbränna sedan i går morse. Ja så fort får jag det när magmedicinen tar slut. Räcker med en dag.

Så idag fick jag ett nytt recept i alla fall. Plus med mot migrän. Den tar jag inte så ofta i alla fall. så den finns det av kvar. Så ja det är vad jag ska göra. Tanka bilen med.

Igår lagade jag mat. Hasselbackspotatis med benfria kotletter och gräddsås . Det får det bli till lunch idag...

Sen vet jag inte vad jag ska laga för mat till Roer i dag eller till matlåda i morgon. Han jobbar sent i morgon, Han slutar kl 17, men det är en del att göra från det han slutar. så han är nog inte hemma fören halv 7. Så ligger det till. Ha en underbar dag nu.. kram

  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer