2020 slut

Japp nu är 2020 slut om några timmar. så underbart.. Detta har varit ett helvetesår. Covid 19 många som gått bort i den... Nu så har dom tagit fram ett vaccin, men jag kommer inte ta det. ja i alla fall inte fören jag ser att man inte dör av det. Jag tillhör den där % som blir sjuka av alla sprutor man får. Jag fick exvis Röda hund efter det jag tog vaccinet. jag blev sjukare.. Jag blev sjuk när vi tog tbs sprutan, Jag blev sjuk när jag tog kortisonsprutan. Så ja jag är väldigt rädd för dessa sprutor.

Jag hoppas att dom som tar den blir bra och håller sig friska, Jag vill att corona försvinner från vårjord, men jag tror inte det kommer göra det. jag tror vi kommer få leva med det hela livet. Jag är rädd att man kommer få leva ensam restwn av livet, Att man inte kommer kunna träffa sina nära och kära. för att detta virus kommer hålla i....

Tänk om vi aldrig får träffa våra bästa vänner. Då dör jag lite..

Men i alla fall. idag är det sista dagen på detta skitår.

Jag vill önska alla läsare ett gott slut och ett gott nytt år.

Vi ska vara hemma och ta hand om våra skotträdda djur. Ja khyla är livrädd, men pepsi inget alls. Märta tror jag lider med Khyla. Det som skrämde Khyla var när åskan slog ner i en björk i närheten, Hon var inte rädd innan det hände. Så nu är hon rädd för alla smällar. Lider med henne. Så det är tyvärr inget jag kan träna bort.

Nu ska jag snart ner till sörping och handla lite, sen blir det att fixa en varm smörgåstårta till dagen. Lite sallad till den, och nått gott att dricka. Ett glas alkoholfrit vin.

Ha det nu så bra det går på årets sista dag.

Kramar till er.

  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer