2 årsdag

Idag är det två år sedan jag drack alkohol. Det är jag stolt över. i början var det svårt att låta bli. Men jag hade hjälp från psykolog och TNE. nära och kära som trodde på mig.
det är även två år sedan jag tog en halv burk lergigan. det var inte så vidare smart. Men jag kände mig så frustrerad över livet. det var ett rop på hjälp. jag ville få hjälp med mitt mående.
jag fick åka ambulans till psyk. Sen blev jag kvar över natten. Fick kol för att få bort tabletterna. det var ingen trevlig upplevelse kan jag lova. jag var rätt så arg på dom som behandlade mig. slog omkring mig snäste som bara den. Men det överlevde dom tydligen. jag fick åka hem efter ett tag. efter det har jag inte tagit en droppe. lergigan tar jag bara vid behov nu mera. typ till natten. och vid vissa saker att göra.
Idag har jag damsugat. torkat golv. fått lite gjort i alla fall. det känns bra.
munnen känns bättre. Ingen värk. Så underbart. men det gjorde ont när hon drog bort dom då inte bedövningen  tagit ordentligt. Nu ska jag tillbaka på måndag. kl 10.00 göra avtryck. Då ska det ha läkt ordentligt.  Ja nu kan jag bara äta flytande föda.. Men det gör väl inte så mycket då jag försöker gå ner 8 vikt med. Så ja jag gillar läget.
Nu Nu jag fortsätta. ha det gott nu... kram

  • 25 visningar

Gillar

Kommentarer